Uitvaartbeurs Zwolle

27 maart 2018

Deelnemende bedrijven

Klik op het logo om naar de website van de standhouder te gaan.

 
Uitvaartbegeleiding Freda Gaasbeek
Verzorgt uw uitvaart natuurlijk 
 
Else Hultink Afscheidsfotorafie
Een mooie fotoreportage biedt troost.

 


 

 
Den Hollandsche Gedenktekens
“Een grafmonument, grafsteen of gedenkmonument wordt altijd op maat gemaakt. Dit betekent dat we al uw wensen kunnen verwerken in een ontwerp dat aansluit bij uw persoonlijke wensen. Ook helpen wij u graag met het opdoen van inspiratie, daarom hebben wij veel voorbeelden van grafmonumenten in de showroom of op de website. 
 


 
Notariaat Elzerman Notaris mr. H.J. (Jeannet) Selles
U komt waarschijnlijk niet vaak bij een notaris, maar als u bij een notaris komt, wilt u een eerlijk, goed en begrijpelijk advies. Dan bent u bij mij aan het juiste adres.
In een persoonlijk gesprek met u geeft u aan wat uw wensen zijn en op basis daarvan geef ik aan wat uw juridische mogelijkheden zijn. 
 
 
Persoonlijke Rouwkaarten Leavz
Velen bewaren een rouwkaart als tastbare herinnering. Daarom is het belangrijk dat er veel aandacht en zorg wordt besteed aan het maken van de rouwkaart. Dat gebeurt doorgaans na het overlijden maar kan ook al bij het leven. Het is heel bijzonder om beeldmateriaal en verhalen te mogen ontvangen uit eerste hand. Dat maakt een rouwkaart nog krachtiger en persoonlijker. Waardoor de tastbare herinnering ook aan extra betekenis wint.
 
 

Ritueelbegeleiding De Overtocht 
Het tot stand brengen van een mooie afscheidsceremonie is een vak apart waar heel veel bij komt kijken. Sommige families redden het redelijk om dat zelf te doen.
De meesten vinden het echter een ware opluchting wanneer ze in dat stuk begeleid worden. Een ritueelbegeleider is een mix van een psycholoog, muzikant, schrijver, dramaturg, kunstenaar, regisseur, mediator, organisator en artiest.
Aan het eind van de avond organiseert Gyöngyi Kovács Stem en Stilte.
 
 

Schrijfsporen - Riet van der Wenden
Wellicht schrijf je zelf een In Memoriam.
Maar misschien lukt het in deze hectische en verdrietige dagen niet. 
Ik bied je graag een luisterend oor en een schrijvende hand. Samen lopen we het leven van de overledene door. We staan stil bij de hoogte- en dieptepunten van zijn of haar leven.
Zo ontdekken we de rode draad in zijn leven. Het resultaat is een warm en herkenbaar portret, geschikt om voor te lezen tijdens de uitvaart.
 
 

Edward Otten werkt al ruim 20 jaar met bijzondere houtsoorten. De afgelopen jaren heeft Edward Otten zich ontwikkeld tot een eigentijds ontwerper en kunstenaar. Edward Otten heeft een grote kennis van houtsoorten en haar specifieke eigenschappen. 
Edward Otten kan ideeën omzetten tot unieke objecten en oplossingen, die altijd in relatie staan tot de omgeving. 

Edward heeft van echt Zwols hout een speciale uitvaartkist ontworpen.


 
 
ZorgMies Zwolle
Bij het verlies van een dierbare komt er veel op u af.
De uitvaart moet geregeld worden, vele emotionele
beslissingen moeten genomen worden, belangstelling
en bezoeken van familie en vrienden moet in goede
banen geleid worden, maar het dagelijks leven gaat ook gewoon door.

In deze periode zijn een paar extra handen of een luisterend oor meer dan welkom. Onze ZorgMiesen kunnen u in deze periode steun bieden. De belangrijkste taak van onze ZorgMies hierin is een aantal praktische zaken uit handen nemen.
 


Bloemstylist Thijs Harmens.
Mijn naam is Thijs Harmens. Ik ben 26 jaar en woon samen in Stadshagen. Ik hou van bloemen en mensen. Vooral om mensen een emotie te laten zien doormiddel van bloemen! Daar heb ik mijn beroep van weten te maken en met succes! Ik werk als ZZP/freelancer voor verschillende bedrijven en projecten in mijn branche.
 
Daarnaast maak ik ook persoonlijk rouwwerk. Arrangementen met een betekenis, een liefdevol gebaar of iets heel persoonlijks.
 
 
 
     
Glaskralen Zwolle In herdenkingskralen kunt u het as van uw overleden dierbare laten verwerken tot een glassieraad. Het as wordt tussen laagjes glas ingesloten tot een mooi sieraad en kan eventueel afgewerkt worden met een zilveren kern. Op twee manieren kunt u het as verwerken, onzichtbaar verwerkt in het glas. Of als u het liever heeft kan het zichtbaar in een kraal verwerkt worden het geeft in een kraal een sprankelend geheel.