Uitvaartbeurs Zwolle

27 maart 2018

Freda Gaasbeek

Uitvaart

Mijn naam is Freda Gaasbeek. Geboren in 1968. Opgegroeid in Emmeloord. Op mijn 26e ben ik verhuisd naar Zwolle. Ik woon samen met Hans Wieltink en heb twee kinderen, Stijn en Benthe. We wonen nu in Stadshagen maar hebben ook in Westenholte gewoond. Het bevalt ons heel goed in Zwolle. Alle voorzieningen zijn aanwezig met toch nog een vriendelijk dorps karakter. Waar de mensen vriendelijke en gemoedelijk zijn.
 

Uitvaart Zwolle door Freda Gaasbeek

Al jaren fascineerde het vak van uitvaart begeleider me. Dit is begonnen nadat mijn vader in 2008 is overleden. Als gezin hebben wij goed afscheid kunnen nemen en een bijzondere week met elkaar mogen beleven. We hebben met elkaar de herdenkingsdienst samengesteld. Alle kinderen hebben hier een rol in vervult. Wij als gezin hebben dat samen kunnen doen. Met de gedachte dat het moest worden zoals onze vader het wilde. Geen zware dienst maar een herdenkingsdienst over zijn leven. Vernieuwend en eigentijds, de tradities doorbroken. Na afloop waren wij tevredUitvaart Zwolleen en trots, dat hadden we met elkaar heel goed gedaan. Het heeft onze onderlinge band versterkt. Dat voldane gevoel wil ik graag herhalen door mensen in die situatie te helpen. Een bijzonder verdrietig moment binnen een familie.

Vanaf het moment van overlijden zijn er heel veel dingen die geregeld moeten worden. Juist dan is het fijn als er een professional je bij staat en er voor zorgt dat alles met zorg en aandacht geregeld wordt. Dat wil ik heel graag voor u doen.
 
Wilt u meer informatie over een uitvaart in Zwolle? Neem contact met mij op, klik hier!